Wrap up – april 2020

In deze blog ga ik jullie wat meer vertellen over wat ik allemaal heb gelezen en gekeken in april. Ik lijst ook mijn favoriete blogs van deze maand op en geef jullie wat Harry Styles updates.

Boeken die ik heb gelezen

Ik heb deze maand 4 boeken gelezen en American Royals was mijn favoriet.

American Royals: Dit was gewoon een heel erg goede contemporary. Het heeft drama, romantiek en intriges. In dit boek heeft Amerika geen president maar een koningshuis en we volgen 4 personages die heel dicht bij dit koningshuis staan. Ook een special shout voor de: WE ZATEN IN EEN SNEEUWSTORM EN ER IS MAAR 1 BED scène. Een echte aanrader.

Serious Moonlight: Dit boek is me een beetje tegengevallen. Het had zeker boeiende aspecten zoals de personages en de mental health en slechthorendheid representatie bij het mannelijke hoofdpersonage. Het plot daarentegen viel me echt tegen.

Trigger warnings: dood van een geliefde, depressie & vermelding van zelfmoord

The Best Laid Plans: Dit boek gaat over Keely die als enige van haar vrienden nog geen seks heeft gehad. Wanneer ze een nieuwe jongen leert kennen, voelt ze zich erg onervaren en vraagt ze aan haar beste vriend om met haar te “oefenen”.  Dit boek was erg schattig en fluffy en had een leuke friends to lovers romance. Jammer genoeg waren er ook wat minder leuke zaken aan het boek. Zo waren de meeste mannelijke personages erg seksistisch en was er veel girl on girl haat.

It Sounded Better In My Head: Dit boek gaat over Natalie die onverwacht een relatie begint met de broer van haar beste vriend. Dit boek was de eerste helft zo zo goed. Ik dacht bij mezelf: dit boek ga ik 5 sterren geven. De spanning tussen Natalie en Alex was super goed gedaan. Natalie haar onzekerheden waren superrealistisch en herkenbaar. Jammer genoeg was de tweede helft iets minder goed. Er waren te veel gebeurtenissen op een korte tijd en ik voelde de chemie tussen Natalie en Alex niet zo goed meer. Uiteindelijk vond ik het wel nog een erg goed boek maar was ik wat teleurgesteld in het tweede deel.

Series die ik heb gekeken

The Bold Type (VIJF)

On My Block (Netflix)

Feelgood (Netflix)

Next In Fashion (Netflix)

Where to Shop the Semi-Finalists of Netflix's Next in Fashion
Daniel en Minju uit Next In Fashion zijn de schattigste mensen op deze aardbol en YOU CAN’T CHANGE MY MIND.

Mijn blog

Ik publiceerde drie blogposten in april.

Mijn allereerste wrap up die ik bomvol informatie zette over mijn maand.

Een discussie over boeken & politiek waar ik de belangrijkheid van politieke boeken beklemtoonde en jullie ook aanraders gaf.

Een blog waar ik Elite-gebeurtenissen koppelde aan boeken. Dit was echt heel erg fijn om te schijven en ik mis Elite nog steeds heel hard.

Favoriete blogposten

Dit artikel over de grenzen van fictie was super interessant.

Deze blog van Céline waar ze het nieuwe album van Dua Lipa koppelt aan boeken. Ik wil dit al maanden doen met Fine Line maar het komt er maar niet van.

Novels and Waffles schreef een interessante blog over New Adult.

In deze blog worden 20 boeken aangeraden die door POC-auteurs geschreven zijn.

Wordy and Whimsical schreef een blog met meer dan 70 aanraders die kunt bekijken op Netflix.

Harry updates

Deze maand is er erg weinig Harry nieuws. Normaal gezien begon zijn tour deze maand maar die is spijtig genoeg uitgesteld door corona. Daarom leek het mij wel leuk om mijn favoriete outfits van zijn vorige tour aan jullie te tonen. Ik moet wel zeggen, er waren zo veel goede outfits dus het was moeilijke keuze.

Hopelijk hadden jullie een fijne maand. Wat hebben jullie gelezen en gekeken? Laat het mij weten in de reacties.

6 gedachtes over “Wrap up – april 2020

  1. eyeloveprint schreef:

    Heet die serie letterlijk Feelgood van Netflix? 😜 Ik ben heel slecht Jane the Virgin voor de tweede keer aan het kijken, en I love it! Met de hoop dat wanneer ik alles gezien heb het laatste seizoen er eindelijk opstaat. Verder heb ik Luna Nera geprobeerd, maar diegene waar ik mee keek vond het niks aan haha, dus ik heb nog niet verder gekeken. En Mulan 1 en jahoor, de deel 2 die er bestaat. Qua boeken Zielen reread, Queenslayer en de Beminde! ☺️

    Like

  2. Audrey schreef:

    Ha, april zag er een hele leuke leesmaand uit voor je! Ik ben eigenlijk echt benieuwd naar alle boeken die je besproken hebt (en ben superblij dat je genoten hebt van American Royals!). Also: morgen komt mijn versie van je boekentag online, dus bedankt dat ik die even van je mocht invullen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s