Wrap up – maart 2020

Hallo. Fijne maand toegewenst!

Maart was echt een heel erg vreemde en stresserende maand voor iedereen door het coronavirus dat heel ons leven overhoophaalde. Gelukkig gaat met mij alles goed en ik hoop dat alles met jullie ook goed gaat. In deze blog ga ik jullie updaten over wat ik zoal gelezen, gekeken en geblogd heb. Maar daarnaast ga ik ook mijn favoriete blogs van deze maand aanhalen en een kleine Harry Styles update geven.

Boeken die ik heb gelezen

Ik heb in totaal 5 boeken gelezen waar een paar super goede boeken bij zaten. Twee super goede nieuwe contemporary releases en 2 boeken van Cassandra Clare.

Tweet Cute: Oke dit boek was perfect. Het was enemies to lovers. Het was super veel eten. Het was goede personage ontwikkeling. Het was kaaaas. Het was memes. Het was hilarisch. Het was fantastisch.

Schimmen van de schaduwmarkt: Dit boek gaat over Jem Castairs over de eeuwen heen. Het zijn tien kortverhalen en ik hou ervan om terug in de schaduwwereld te zijn. De eerste twee verhalen gingen over Matthew en Anna uit Chain of gold en zijn zo goed. Vooral het verhaal over Mathhew heeft mijn hart gebroken. De laaste twee verhalen gingen over Kit en Ty en het was zo goed om hun terug te zien. Ik kan er niet tegen dat ik zeker nog 3 jaar ga moeten wachten op Kit en Ty. Ik heb Kitty nu nodig!

Chain of gold: Chain of gold gaat over de kinderen van de personages van The Infernal Devices. Dat betekent dat WILL HERONDALE aanwezig was. IK HERHAAL NIEUWE BOEKEN MET WILL. I mean moet ik nog meer zeggen?

Weet je nog: Dit is een fanfictie over Harry Styles die een tijdje geleden is uitgegeven bij fanflicks. Spijtig genoeg is dit me toch heel erg tegengevallen.

Only mostly devestated: Dit boek was echt geweldig. Het is een hervertelling van Grease met een romance tussen Ollie en Will. Het is heel erg fluffy maar ook serieus en ontroerend. Ik heb een paar traantjes moeten laten. Zeker een aanrader!

Ook las ik de eerste vijf hoofdstukken van een boek dat uitkomt in het najaar en het was zo goed. Ik kan nu al niet wachten tot het uitkomt.

Series die ik heb gekeken

Dear white people

Elite

Love is blind

Hier volgt later nog een uitgebreidere blog over.

Mijn blog

Ik heb in maart 3 blogs gepubliceerd.

Een blog over mijn backlist readathon. Uiteindelijk heb ik niet meegedaan aan deze readathon. Oeps.

Een I love netflix tag want ik hou van netflix en ik had nood aan aanraders

Een blog waar ik een heleboel contemporary releases in april op een rijtje zette.

Favoriete blogposten

Ik heb deze maand ook heel wat nieuwe blogs ontdekt en leuke blogsposts gelezen. Mijn drie favorieten van deze maand waren:

Deze blog van Merel waar ze had over haar studiekeuze en de vooroordelen daarover.

Een blog van Marie over hoe de instagram van haar favoriete personages eruit zou zien.

Deze leuke interview met de schrijver van Only Mostly Devestated. Ik snap nog steeds de moral alignments niet zoals chaotic good etc. DUS ALS IEMAND MIJ DAT EENS KAN UITLEGGEN. BEDANKT.

Harry updates

Maart was een erg goede maand als Harry fan. Zijn tiny desk concert kwam uit waar hij er echt super cute en fluffy uitziet. Daarnaast verscheen hij ook in het Beauty Papers magazine. De foto’s zijn echt: waw. Ik heb het jammer genoeg niet gekocht want ik ben dom ofzo? Maar geniet toch even van de foto’s hieronder. Daarnaast doet zijn single adore you het super goed op de Amerikaanse radio en is het het meest gespeelde liedje op de pop radio. Spijtig genoeg werden zijn de Europese concerten afgelast door het coronavirus. De nieuwe Belgische en Nederlandse data zijn nu respectievelijk op 9 en 27 maart 2021 Na de aflasten van zijn tour heeft hij veel radio-interviews gegeven, hier zijn we veel interessant dingen te weten gekomen. Zo gaat hij waarschijnlijk medicine nooit releasen, houdt hij enorm van brood en gaat hij geen Instagram live concert geven tijdens deze pandemie.

Nu nog wat leuke foto’s uit Beauty Papers.

Hopelijk hadden jullie een fijne maand. Wat hebben jullie gelezen en gekeken? Laat het mij weten in de reacties.

4 gedachtes over “Wrap up – maart 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s