Bookish trips #4

Na het afleggen van mijn examen heb ik erg vele leuke boek gerelateerde dingen gedaan. Ik heb deze blog gemaakt, ik ben naar Gent geweest met Audrey, Ik ben naar de boekenoutlet in Hasselt geweest en ik ben naar een slow reading event geweest in Leuven. In deze blog vertel ik je meer over deze twee laatste.

13 september: Boekenoutlet in Hasselt

Op 13 september ging ik samen met Lotte (readbylotte) en Rani (bookbuddies) naar de boekenoutlet in Hasselt. Ik en Lotte gingen beide vanuit Leuven naar het station van Hasselt en daar kwam Rani ons halen met de auto. Wat echt heel erg lief was!

Op de boekenoutlet werden we allemaal enthousiast en gingen we meteen naar alle boeken. Ik kocht één boek: Ik geef je de zon. Maar naast boeken waren er heel erg veel Bullet Journal spulletjes. Als grote Bullet Journal fan was ik dan ook in de zevende hemel. Ik wou echt heel erg veel meenemen maar ik heb me beperkt tot een nieuwe Bullet Journal en een boekje dat meer uitleg geeft over Bullet Journalling. Ook kocht ik nog een boek met prenten om je kamer mee in te richten.

Na al dat kopen (wat natuurlijk erg vermoeiend is) besloten we om nog even naar Hasselt te gaan en iets te gaan drinken. We zaten echt in een superleuke bar met heerlijk drinken en eten. Natuurlijk weet ik niet hoe het heet maar ik heb wel leuke foto’s dus als je het herkent, laat het mij dan zeker weten. Naast het lekkere eten en drinken was het gewoon ook erg fijn om met mede boek fanaten op te trekken en keerde ik ook heel erg gelukkig terug naar huis.

19 september: Slow reading in Barboek

Ben je soms aan het lezen en ben je heel de tijd afgeleid door je gsm? Wel een slow reading event kan wel eens de oplossing voor jou zijn. Dit evenement wordt al heel erg lang georganiseerd in Leuven maar ik was nog nooit geweest. Bij de aankomst werd ik super lief ontvangen en kreeg ik een uitleg over hoe zo een avond in zijn werking gaat. In het begin mag je nog wat kletsen met de andere mensen en je drinken bestellen maar wanneer de muziek uitgaat is het de bedoeling dat je een uur in stilte leest.

Ik begon in mijn boek De kleuren van schaduw en wat maakte ik een voorruitgang. Normaal lees ik nooit zo snel maar omdat ik niet kon afgeleid worden heb ik echt heel erg veel gelezen. Zo een evenement is niet enkel goed voor je lezen maar de atmosfeer is ook supergezellig. Het wordt georganiseerd in Barboek en dat is echt zo een fijne boekenwinkel/café. Ik ga zeker nog terugkomen want ik ben helemaal verkocht door het concept en de lieve organisatie.

Dit zijn de laatste uitstappen die ik in de zomervakantie heb gedaan. Maar in het academiejaar heb ik ook nog wel dingen gepland dus er komen sowieso nog bookish trips blogs aan.

6 gedachtes over “Bookish trips #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s