Bookish trips #3

In augustus heb ik heel wat minder boeken uitjes gedaan omdat ik begin september herexamen had van een erg groot vak en me erg daarop moest focussen. Toch heb ik er wel enkele gedaan en in deze blogpost vertel ik je dewelke.

3 augustus: Boekenclub – Caraval (Kindnessreads Book Club)

Naar deze boekenclub keek ik erg uit want de kindnessreads book club organiseer ik zelf. Deze boekenclub ben ik vorig jaar gestart en ik beleef er heel erg veel plezier aan. Deze vindt plaats in de Standaard Boekhandel in Leuven en is dan ook erg dichtbij voor mij.

We bespraken het boek Caraval met een gezellig groepje van zes. En wat bleek: iedereen vond het boek eigenlijk heel erg goed. Ik had alle scores op 10 opgeschreven om een gemiddelde te maken maar toen heb ik het blad per ongeluk weggegooid (oeps). Hierna namen we even een pauze om wat rond te neuzen in de Standaard Boekhandel. Daarna hebben we nog “wie is het” gespeeld maar dan met boekpersonages. Dit is een spel waar je een post it met een naam van in dit geval een boekpersonage op je hoofd krijgt. Het is de bedoeling om met enkel ja en nee vragen te ontdekken wie je bent. Dit bleek toch wat moeilijker dan verwacht maar het was toch erg leuk. Ik bleek trouwens Holland te zijn uit De kleuren van magie van V.E Schwab.

Ik had echt een top namiddag en heb heel wat leuke nieuwe mensen leren kennen! Als je ook eens wilt komen vind je meer info op Facebook: Kindnessreads Book Club of op Instagram: kindnessreadsbookclub.

17 augustus: Bullet journal voor leesbeesten (Magical Stories)

Toen ik dit evenement zag op Facebook wist ik meteen dat ik moest gaan. Ik was namelijk net een bullet journal gestart en wou natuurlijk alle tips and tricks te weten te komen.

De workshop begon met een heel erg handige uitleg van Valerie en Chelsey waar ze alles uitlegden over bullet journallen. Daarna mochten we zelf aan de slag met alle spullen die ze hadden meegebracht en wat waren dat er veel! Ik heb denk ik nog nooit zoveel stiften, stickers en stempels bij elkaar gezien maar het was zo leuk om het allemaal te mogen gebruiken. Ook waren er nog andere mensen aanwezig die ik al kende dus werd het een erg gezellige namiddag.

Ondertussen heb ik zelf ook al heel erg veel spullen gekocht voor mijn bullet journal en al heel veel gedaan met mijn bullet journal. Zouden jullie daar graag een blog over zien?

Dit waren alle events die ik heb gedaan in de maand augustus. Er waren er nog veel meer maar die kon ik niet allemaal doen omdat ik moest studeren voor mijn herexamen. Jullie kunnen in het najaar nog heel wat bookish trips blogs verwachten want ik heb er al heel wat gepland.

6 gedachtes over “Bookish trips #3

    1. kindnessreads schreef:

      Ik weet het niet! Maar echt was echt fijn en ik heb nood aan meer bullet journal workshops. Als ik thuis ben begin ik er vaak niet aan terwijl ik het wel erg tof vind. Hahaha ik zal het heel lang en uitgebreid doen. Ik herinner me echt dat ik het wegsmeet en toen dacht: Shit, ik ging dat nog optellen. Maar toen was het al te laat…

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s