Bookish trips #1

Deze zomer heb ik erg veel boekgerelateerde boeken trips gemaakt in België. Ik heb me zo hard geamuseerd en ik dacht dat het wel leuk zou zijn om een klein verslagje te maken. Er wordt vaak gezegd dat er niet zo veel gebeurt in België op young adult vlak en inderdaad is er minder te doen dan in Nederland maar deze zomer ben ik toch naar erg veel evenementen geweest. In deze blog vertel ik je wat ik allemaal heb gedaan.

6 juli: Boekpresentatie: Team Mortis Blind Verdriet

Er was op Instagram geen ontsnappen aan in juni: er was een nieuw boek in de Team Mortis serie uitgekomen. Hoewel ik er nog geen had gelezen, was ik wel erg benieuwd en besloot dan naar de boekenpresentatie te gaan. Deze vond plaats in de Standaard Boekhandel in Antwerpen. Ik moet zeggen ik kom bijna nooit in Antwerpen en ik heb echt geen gevoel voor oriëntatie maar ik ben er uiteindelijk wel geraakt (na een heel klein beetje verkeerd te lopen).

Er was eerst een gesprek met Bjorn Van den Eynde en Valeriesboekenwereld. Dit was echt heel erg interessant en ze zorgden er ook voor dat iedereen het begreep zelfs als je nog niet aan de serie was begonnen. Daarna was er tijd om je boeken te laten signeren. Ik heb het eerste boek uit de serie gekocht en laten signeren en ik zeg het je: Bjorn Van den Eynde is echt de vriendelijkste auteur ooit! Op het evenement waren er ook nog heel veel andere bookstagrammers aanwezig dus het was fijn om nieuwe mensen te leren kennen en oude gezichten terug te zien. Het was dan ook een top namiddag en ik ben dan ook heel blij dat Baeckens Books dit had georganiseerd!

Deze foto is genomen door Baeckens Books.

13 juli: Boekenclub: Toffee (Magical Stories)

Op 13 juli vond er de boekenclub plaats van Magical Stories. Ik wou al naar hun eerste boekenclub gaan maar kon spijtig genoeg die keer niet komen. Maar deze keer paste het wel en was ik heel erg enthousiast om te gaan. Deze boekenclub was in de Standaard Boekhandel in Hasselt en zoals ik al zei heb ik geen gevoel voor oriëntatie maar gelukkig had ik met Lotte van Readbylotte afgesproken en zijn we samen vanuit het station naar de Standaard Boekhandel gegaan.

Deze Boekenclub stond helemaal in het teken van Toffee. En wat waren Valerie en Chelsea goed voorbereid. Ze hadden zo een goede vragen! Ik had het boek gewoon gelezen maar ik had zoveel dingen over het hoofd gezien. De bespreking zorgde er echt voor dat ik zoveel meer in het boek zag dan ik voordien had gedaan. Na de bespreking van het boek was er ook nog een boeken pictionary waar ik tweede werd en twee boeken won (Mus en Knetter Verliefd). Het was een erg leuke namiddag en heel erg bedankt aan Chelsey en Valerie voor de leuke organisatie.

Dit zijn de eerste twee events van de zomervakantie. Er waren er nog meer maar anders werd deze blog te lang dus heb ik besloten om meerdere blogs te schrijven. De blog over de volgende evenementen volgt snel.

8 gedachtes over “Bookish trips #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s